Partners

Partners

Bol.com

Klik op de afbeelding en verdien commissie voor de GSV over elke aankoop die je doet bij bol.com!
Partners

Sponsorkliks

Via Sponsorkliks kan de GSV een mooi bedrag meeverdienen wanneer u een aankoop doet bij een van de vele aangesloten winkels. Of u nu nieuwe kleding, elektronica of een pizza bestelt, zorg dat u deze link gebruikt!
Partners

Rijschool Koster

Rijschool Koster, al jaren het adres voor een goede en betrouwbare rijopleiding. Goed vanwege de resultaten, betrouwbaar mede vanwege Bovag lidmaatschap en Bovag garantie. Omdat niet iedereen hetzelfde is, zijn er verschillende mogelijkheden. Op de website, www.rijschoolkoster.nl, kun je meer informatie vinden over de rijopleiding die bij jou past.

Nederland Review

NederlandReview is Nederlands nationale verzamelsite voor reviews, ervaringen, feedback en klachten over alle bedrijven, winkels en webwinkels in Nederland. Jij bepaalt nu zelf welke winkel je graag wilt gebruiken voor jouw (online) aankopen. Ga niet zomaar uit van de (verkoop)praatjes van een winkel; vertrouw op duizenden meningen van Nederlanders die u voor gingen. Want zeg nou zelf, wie geloof je eerder: een verkoper, uw vriend met één mening of de reviews van honderden klanten die bij hetzelfde bedrijf dezelfde computer, laptop, autoverzekering, vakantie of mobiele abonnement hebben gekocht? Heb je zelf ervaringen met één of meerdere bedrijven? Laat een review achter en help mee om anderen te laten weten hoe goed of slecht dit bedrijf is wat betreft bestelgemak, service, prijs en levering!

Belsimpel

Wie zijn we?
Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met een hecht team van meer dan 500 gemotiveerde, energieke en slimme studenten en professionals gaan we elke dag tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een manier: een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie.

Krijg jij er een kick van om elke dag tot het uiterste te gaan? Wil jij onderdeel zijn van onze win-cultuur? Tijdens je studie kun je al praktijkervaring opdoen in een parttime bijbaan. Al bijna afgestudeerd? Wie weet hebben wij dan de perfecte uitdaging voor je, zoals een Management Traineeship. Kijk voor meer informatie en alle parttime en fulltime vacatures op: www.werkenbijbelsimpel.nl.