Bol.com

Verdien commissie voor de GSV over elke aankoop die je doet bij bol.com! Gebruik deze link

Sponsorkliks

Via Sponsorkliks kan de GSV een mooi bedrag meeverdienen wanneer u een aankoop doet bij een van de vele aangesloten winkels. Of u nu nieuwe kleding, elektronica of een pizza bestelt, zorg dat u deze link gebruikt!

Rijschool Koster

Rijschool Koster, al jaren het adres voor een goede en betrouwbare rijopleiding. Goed vanwege de resultaten, betrouwbaar mede vanwege Bovag lidmaatschap en Bovag garantie. Omdat niet iedereen hetzelfde is, zijn er verschillende mogelijkheden. Op de website, www.rijschoolkoster.nl, kun je meer informatie vinden over de rijopleiding die bij jou past.

Belsimpel

Wie zijn we?
Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met een hecht team van meer dan 500 gemotiveerde, energieke en slimme studenten en professionals gaan we elke dag tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een manier: een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie.

Krijg jij er een kick van om elke dag tot het uiterste te gaan? Wil jij onderdeel zijn van onze win-cultuur? Tijdens je studie kun je al praktijkervaring opdoen in een parttime bijbaan. Al bijna afgestudeerd? Wie weet hebben wij dan de perfecte uitdaging voor je, zoals een Management Traineeship. Kijk voor meer informatie en alle parttime en fulltime vacatures op: www.werkenbijbelsimpel.nl.