KEI-week 2021: 16-20 augustus

De KEI-week, de introductieweek voor nieuwe studenten in Groningen, zal dit jaar plaatsvinden van 16-20 augustus. Deze hele week staat onze sociëteit open en ben je van harte welkom! Om binnen te komen is wel een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs nodig. De KEI-week bij GSV zal in het thema staan van #NOFILTER. Dit wordt een week vol gezellig samen zijn, lekker eten onder het genot van een drankje en ’s avonds leuke borrels en feestjes! Zie hier het volledige programma:

Onze deuren staan in ieder geval elke dag open vanaf de lunch, waar iedereen van harte welkom is om aan te schuiven. Ook wordt er elke dag avondeten geregeld, ook hier kan je kosteloos aan deelnemen!
Het is natuurlijk nog wel spannend of de KEI-week door kan gaan zoals we beogen, omdat de situatie omtrent de coronacrisis onzeker blijft. Voorlopig gaan we er gewoon vanuit dat het wel in deze vorm kan doorgaan. Mochten er nieuwe restricties komen, zal er een alternatief programma komen. Houd vooral onze instagrampagina in de gaten voor eventuele updates!

Mocht je verder nog vragen hebben, stuur ons gerust een DM op

Hopelijk tot dan!
Groetjes, KEI-commissie 2021